Instruktøren Simon Bang har i mere end 25 år arbejdet som storyboard tegner på over 50 spillefilm, tv-serier og dokumentarfilm. For yderligere information se: imdb.com, simonbang.com, otto-petersen.dk

Jesper Jack er en prisbelønnet producent med instruktør-baggrund og international ekspertise indenfor dokumentarudvikling og -produktion. Med højt profilerede stillinger i offentlige og private institutioner, der bygger bro mellem kommercielt og kunstnerisk arbejde, som redaktør, formatudvikler, netværksudvikler af nye tv-kanaler samt uafhængig producent af mange internationale dokumentarer, er han grundlæggeren af House of Real. Jesper arbejdede fra 2009-2011 som doc-konsulent på DFI på mere end 30 film - blandt dem Oscar-nominerede ACT OF KILLING og Tribeca-vinder DEMOCRATS. Er gæstelærer på NYU Tisch og den danske Filmskole.

Jesper Jack er kendt som en intelligent og underholdende story-teller, der forbinder detaljen med det universelle, for en stærk intuition for talentudvikling og for hans uendelige nysgerrighed i den stadig skiftende verden samt som debattør for aktuelle anliggender og kulturelle tendenser.

Co-founder / kreativ producer

jesper@houseofreal.dk +45 31407520
House of Real
Rosenborgshus, Aabenraa 29, 2 sal
1124 Copenhagen, Denmark houseofreal.dk

Instruktør: Simon Bang

Denne film er støttet af Veluxfonden og Det Sydfynske Dampskibsselskab.

Tak til: Handels- og Søfartsmuseet for udlån af fotos.